Skip to content

PRICES & INFO

Ben je op zoek naar die ene fotograaf die jouw momenten weet vast te leggen? Zoek niet verder. Ik zorg voor een leuke sfeer, terwijl ik die bijzondere momenten vast leg. Ik fotografeer onder andere portretten,  voor bedrijven, families en nog meer! 

Neem gerust contact met mij op en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Tot snel!

Just you!

Clients

Customers reviews

What people say?

Laatst heb ik een shoot gehad voor EvD Agency in Scheveningen. De shoot was op het strand, stond in een shirt met 5 graden en een grijze lucht. Ik voelde mij erg onzeker, maar Marlies liet mij op mijn gemak voelen, waardoor het een behagelijke lentedag met heldere lucht leek. Ik voelde mij ineens zelfverzekerd en dit was duidelijk zichtbaar in de (minimaal bewerkte) foto's, waardoor ik mijzelf en anderen direct herkende in de mooie eindresultaten.
Ik heb een erg prettige shoot gehad met Marlies. Zij heeft mij erg op mijn gemak laten voelen en mij erg duidelijk haar beeld verteld en laten zien. Verder had ze ook veel ruimte voor creatieve en impulsieve ideeen en ik kon daardoor erg goed met haar levelen. Marlies liet ook erg netjes tijdens de shoot de beelden zien en was erg respectvol. Ik ben erg tevreden over de foto's en de samenwerking. Alles verliep erg vlot en gemakkelijk. Zeker een aanrader.