Skip to content

Just you!

Clients

- Photograph your moment, it's now -

Better than any visual

Met mijn enthousiasme ga ik door tot het perfecte plaatje compleet is en tot je zelf tevreden bent.
Samen met jou bespreek ik de mogelijkheden, stel ik een moodboard samen en op basis daarvan gaan wij te werk. 

Ik fotografeer portretten, lifestyle/beauty, business, new born, kinderfeestjes in Barendrecht of op locatie.

Voor de mogelijkheden, neem gerust contact met mij op en dan kijk ik graag met jou samen naar een passend totaal plaatje!

Customers reviews

What people say?

Laatst heb ik een shoot gehad voor EvD Agency in Scheveningen. De shoot was op het strand, stond in een shirt met 5 graden en een grijze lucht. Ik voelde mij erg onzeker, maar Marlies liet mij op mijn gemak voelen, waardoor het een behagelijke lentedag met heldere lucht leek. Ik voelde mij ineens zelfverzekerd en dit was duidelijk zichtbaar in de (minimaal bewerkte) foto's, waardoor ik mijzelf en anderen direct herkende in de mooie eindresultaten.
Ik heb een erg prettige shoot gehad met Marlies. Zij heeft mij erg op mijn gemak laten voelen en mij erg duidelijk haar beeld verteld en laten zien. Verder had ze ook veel ruimte voor creatieve en impulsieve ideeen en ik kon daardoor erg goed met haar levelen. Marlies liet ook erg netjes tijdens de shoot de beelden zien en was erg respectvol. Ik ben erg tevreden over de foto's en de samenwerking. Alles verliep erg vlot en gemakkelijk. Zeker een aanrader.