Skip to content

Clients I am working for

Reviews

byDAISY Topstylist
byDAISY Topstylist
Kwaliteit, Professionaliteit
Read More
Marlies weet in korte tijd een ontspannen sfeer te creëren en dit zie je terug in de foto’s! Wat ons betreft een aanrader. Marlies verstaat haar vak!
Char Cherry
Char Cherry
Professionaliteit
Read More
Het was heel erg fijn om met Marlies samen te werken. Haar enthousiasme en professionaliteit tijdens de shoot maakte het super leuk en ik voelde me helemaal op m’n gemak. Ik ben heel erg blij met de foto’s die ze ook nog eens prachtig heeft bewerkt!
Laurel van Eijndt
Laurel van Eijndt
Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Read More
Hele goede ervaringen en zeker een aanrader als je een fotograaf nodig hebt! Fijne werksfeer en gezellige omgang. Heb persoonlijk meerdere fotoshoots met Marlies gedaan, en elke keer weer een enorm gezellige dag met een prachtig eindresultaat!
Caroline van Bale
Caroline van Bale
Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Read More
Marlies is heel vriendelijk, professioneel & flexibel. Ze heeft leuke ideeën en maakt super mooie foto's! Niet alleen zijn haar foto's van goede kwaliteit, ook is ze goed in bewerken & ontvang je snel je foto's!
Matthys Kuyvenhoven
Matthys Kuyvenhoven
Responsiviteit
Read More
Een erg leuke shoot gehad met Marlies! Zeker voor herhaling vatbaar. Zo fijn als je samen op één lijn zit. Tot snel!
Nilse van Deursen
Nilse van Deursen
Read More
Ik heb meerdere fijne ervaringen met Marlies gehad. Het is erg fijn om met haar samen te werken. Ze is heel vriendelijk en een echte teamplayer! 🙂
Bernoux Deleboer
Bernoux Deleboer
Read More
Super gezellige en spontane shoot gehad met Marlies. Hele fijne samenwerking en heb echt een leuke dag gehad met haar! Spontaan van de ene locatie naar een super vet idee op een andere locatie.
Leon van der Wilk
Read More
Marlies is een topfotograaf. Naast de mooie foto's die ze maakt heeft ze oog voor details. Niet zichtbaar aanwezig komt ze op alle plaatsen. Daarnaast is ze ook nog prettig in de omgang. Marlies fotografeerde inmiddels bij een aantal congressen en beurzen waar ik bij was met een resultaat waar ik erg tevreden over was.
Previous
Next

Just you!

en_USEnglish