Skip to content

About me

Hi, my name is Marlies, 25 years old and full of positive energy. I was born in the Netherlands and now live in Switzerland in Kanton Schwyz. I am speaking Dutch, English and German.

My passion for photography started a couple of years ago when I found out you can create, never forgetting memories which you can look at it forever. I am an experienced photographer who is specialized in portraiture, business/events and model photography.

I have built a strong, long-term relationship with my clients in the Netherlands but now also in Switzerland.

I love the spontaneous moments. Let’s share it!


Just you!

Deze klanten gingen je voor

Customers reviews

What people say?

Laatst heb ik een shoot gehad voor EvD Agency in Scheveningen. De shoot was op het strand, stond in een shirt met 5 graden en een grijze lucht. Ik voelde mij erg onzeker, maar Marlies liet mij op mijn gemak voelen, waardoor het een behagelijke lentedag met heldere lucht leek. Ik voelde mij ineens zelfverzekerd en dit was duidelijk zichtbaar in de (minimaal bewerkte) foto's, waardoor ik mijzelf en anderen direct herkende in de mooie eindresultaten.
Ik heb een erg prettige shoot gehad met Marlies. Zij heeft mij erg op mijn gemak laten voelen en mij erg duidelijk haar beeld verteld en laten zien. Verder had ze ook veel ruimte voor creatieve en impulsieve ideeen en ik kon daardoor erg goed met haar levelen. Marlies liet ook erg netjes tijdens de shoot de beelden zien en was erg respectvol. Ik ben erg tevreden over de foto's en de samenwerking. Alles verliep erg vlot en gemakkelijk. Zeker een aanrader.
de_DEGerman