Skip to content

Zakelijk

Inzetbaar voor

Events, Congressen, Bedrijfsevenementen/ Feesten & Nieuwe content

Overzicht gemaakte beelden bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfoto's zijn een belangrijk aspect van marketing en communicatie voor bedrijven omdat het helpt bij het creëren van een professionele en aantrekkelijke beeldvorming van het bedrijf.
   

  Merkidentiteit

  Professionele foto's van het bedrijf, producten en teamleden kunnen helpen bij het versterken van de merkidentiteit en het creëren van een professionelere indruk op klanten en zakelijke partners.

  Website

  Professionele beelden kunnen de website visueel aantrekkelijker maken en bezoekers aanmoedigen om langer te blijven en meer te leren over het bedrijf.

  Verkoopondersteuning

  Professionele beelden van producten en diensten kunnen worden gebruikt in onder andere verkoopbrochures en presentaties om de verkoop en klandizie te verhogen.

  Reviews

  byDAISY Topstylist
  byDAISY Topstylist
  Kwaliteit, Professionaliteit
  Read More
  Marlies weet in korte tijd een ontspannen sfeer te creëren en dit zie je terug in de foto’s! Wat ons betreft een aanrader. Marlies verstaat haar vak!
  Char Cherry
  Char Cherry
  Professionaliteit
  Read More
  Het was heel erg fijn om met Marlies samen te werken. Haar enthousiasme en professionaliteit tijdens de shoot maakte het super leuk en ik voelde me helemaal op m’n gemak. Ik ben heel erg blij met de foto’s die ze ook nog eens prachtig heeft bewerkt!
  Laurel van Eijndt
  Laurel van Eijndt
  Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
  Read More
  Hele goede ervaringen en zeker een aanrader als je een fotograaf nodig hebt! Fijne werksfeer en gezellige omgang. Heb persoonlijk meerdere fotoshoots met Marlies gedaan, en elke keer weer een enorm gezellige dag met een prachtig eindresultaat!
  Caroline van Bale
  Caroline van Bale
  Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
  Read More
  Marlies is heel vriendelijk, professioneel & flexibel. Ze heeft leuke ideeën en maakt super mooie foto's! Niet alleen zijn haar foto's van goede kwaliteit, ook is ze goed in bewerken & ontvang je snel je foto's!
  Matthys Kuyvenhoven
  Matthys Kuyvenhoven
  Responsiviteit
  Read More
  Een erg leuke shoot gehad met Marlies! Zeker voor herhaling vatbaar. Zo fijn als je samen op één lijn zit. Tot snel!
  Nilse van Deursen
  Nilse van Deursen
  Read More
  Ik heb meerdere fijne ervaringen met Marlies gehad. Het is erg fijn om met haar samen te werken. Ze is heel vriendelijk en een echte teamplayer! 🙂
  Bernoux Deleboer
  Bernoux Deleboer
  Read More
  Super gezellige en spontane shoot gehad met Marlies. Hele fijne samenwerking en heb echt een leuke dag gehad met haar! Spontaan van de ene locatie naar een super vet idee op een andere locatie.
  Leon van der Wilk
  Read More
  Marlies is een topfotograaf. Naast de mooie foto's die ze maakt heeft ze oog voor details. Niet zichtbaar aanwezig komt ze op alle plaatsen. Daarnaast is ze ook nog prettig in de omgang. Marlies fotografeerde inmiddels bij een aantal congressen en beurzen waar ik bij was met een resultaat waar ik erg tevreden over was.
  Previous
  Next

  Ontvang een persoonlijke offerte binnen 24 uur

  Stappenplan bedrijfsfotografie

  Contact

  Samen nemen wij alle wensen, locatie en het budget door. Bij akkoord plannen wij een datum in en stuur ik een plan van aanpak.

  Shoot dag

  De dag van het fotograferen is aangebroken. Hierbij bent u nauw betrokken, zodat de fotoshoot volledig naar wens verloopt.

  Aanleveren beelden

  Binnen maximaal twee weken worden alle beelden nauwkeurig gesorteerd en bewerkt en daarna in hoge kwaliteit aangeleverd.

  Deze relaties gingen u voor

  Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

  Just you!