Skip to content

ABOUT ME

Hi, ik ben Marlies. 21 jaar en zit vol energie. Zelf ben ik al een aantal jaar model en weet dan ook als geen ander hoe het is om voor de camera te staan. Ik was altijd al nieuwsgierig naar de andere kant “het fotograferen”. Toen ben ik op zoek gegaan naar een goede camera en sinds ik zelf een camera in mijn handen heb ben ik niet meer gestopt met fotograferen. Ik vind het prachtig momenten vast te leggen waar je nog jaren op terug kan kijken. Tijdens het fotograferen zorg ik vooral voor een fijne sfeer met natuurlijk veel plezier. Kan niet beter toch?!

Wat fotografeer je het liefst?

Mijn focus ligt voornamelijk op lifestyle-en portretfotografie. Naast dit, fotografeer ik ook maar al te graag voor bedrijven. Kortom, iedereen is welkom!

*Be crazy, have fun and I will capture your moment!*

– Marlies – 

Just you!

Clients

Customers reviews

What people say?

Laatst heb ik een shoot gehad voor EvD Agency in Scheveningen. De shoot was op het strand, stond in een shirt met 5 graden en een grijze lucht. Ik voelde mij erg onzeker, maar Marlies liet mij op mijn gemak voelen, waardoor het een behagelijke lentedag met heldere lucht leek. Ik voelde mij ineens zelfverzekerd en dit was duidelijk zichtbaar in de (minimaal bewerkte) foto's, waardoor ik mijzelf en anderen direct herkende in de mooie eindresultaten.
Ik heb een erg prettige shoot gehad met Marlies. Zij heeft mij erg op mijn gemak laten voelen en mij erg duidelijk haar beeld verteld en laten zien. Verder had ze ook veel ruimte voor creatieve en impulsieve ideeen en ik kon daardoor erg goed met haar levelen. Marlies liet ook erg netjes tijdens de shoot de beelden zien en was erg respectvol. Ik ben erg tevreden over de foto's en de samenwerking. Alles verliep erg vlot en gemakkelijk. Zeker een aanrader.